Kidzcare is de naam voor de zorg die wij bieden aan kinderen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische beperking. Kinderen die overdag naar het Speciaal Onderwijs (SO of VSO) gaan, halen wij op uit school. De HBO-opgeleide pedagogen gaan met de kinderen aan de slag. Zij doen allerlei activiteiten met de kinderen en leren hen vaardigheden aan die de zelfredzaamheid van de kinderen vergroot. Zij maken een begeleidingsplan en stellen leerdoelen op die regelmatig samen met de ouders besproken en geëvalueerd worden. Ook bieden wij ambulante begeleiding en ouderbegeleiding.

Jeugd begeleiding groep

Buitenschoolse begeleiding op maandag / dinsdag / donderdag van 14:30 tot 18:30 (inclusief maaltijd) en op woensdag van 12:15 tot 16:15 (inclusief lunch). Voor kinderen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische beperking.
Posted By :
Comment :0

Jeugd begeleiding individueel

Buitenschoolse begeleiding op maandag / dinsdag / donderdag van 14:30 tot 18:30 (inclusief maaltijd) en op woensdag van 12:15 tot 16:15 (inclusief lunch). Voor kinderen met een ernstige verstandelijke beperking en/of psychiatrische beperking.
Posted By :
Comment :0