De initiatiefnemers van de Zorgnijverij

Als ouders wil je het beste voor je kind. Daar zijn we ons bij de Zorgnijverij als geen ander bewust van. Letterlijk. Wij spreken namelijk niet alleen uit professionele ervaring, maar weten simpelweg hoe het is om je kind achter te laten bij een zorginstelling. Dat maakt dat Jasper en Erna Noordijk in 2014 de Zorgnijverij opgericht hebben. Dat maakt ook dat we ons niet laten verblinden door omstandigheden, maar uitgaan van potentie. Daarmee maken we verschil, blijkt wel uit onze succesverhalen.

Tweede thuis voor mensen met een verstandelijke beperking

De Zorgnijverij is een tweede thuis voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze begeleiding kenmerkt zich door de persoonlijke aandacht. Naast de dagbesteding voor jongvolwassenen en volwassenen worden kinderen en tieners begeleid op de afdeling Kidzcare. Hier staat het kind centraal en krijgt hij of zij de zorg die nodig is. Ouders komen regelmatig langs en ook het wijkteam weet inmiddels de weg naar de Zorgnijverij te vinden.

Van orthopedagoog tot meubelmaker: de Zorgnijverij heeft alle disciplines in huis voor begeleiding op maat. Ontmoet ons team of lees meer over dagbesteding op de Zorgnijverij.