Sponsor: Norm4U
Expertise: Website en communicatie

Norm4U heeft de Zorgnijverij website gesponsord.

CONTENT is de boodschap

Uw norm, uw identiteit, uw kunnen, uw missie en uw doelen. Reclame en marketing zijn geen hogere wiskunde. Vertel waar uw bedrijf en product voor staan, en dat op de juiste plek – waar uw doelgroep te vinden is. Ingewikkelder wordt het niet. Maar het verdient wel zorg en aandacht. Media – drukwerk, advertenties, websites, social media en andere pakkende communicatie uitingen – zijn serieuze verkoopkanalen. Wij zijn geen doorsnee reclamebureau: ‘u vraagt, wij draaien’. Wij vragen, confronteren, modelleren. Wij zijn uw partner voor uw verkoop.

DESIGN is het verhaal

Een goed verhaal verdient een passend design. Aansprekend, omdat u zich er in herkent. Evenals uw doelgroep. Tegenwoordig kunt u veel zelf regelen: logo maken, website maken, social media profielen instellen, advertentie opmaak inbegrepen bij de prijs van het dagblad, enzovoorts. Niks mis mee, maar beknibbel niet teveel. Professie is ook wat waard. Steek uw energie in waar u goed in bent. Dan regelen wij de presentatie. Ik kan u heel concreet in een gesprek toelichten waarom een professionele aanpak voor u effectiever is.

RESULTAAT is de norm

We gaan voor resultaat en waar voor uw geld. We kijken niet alleen naar verkoopcijfers. Een goede (!) naamsbekendheid bij uw doelgroep is minstens zo belangrijk. Dat verdient zich zeker op de langere termijn terug. We adviseren in wat haalbaar is: dus geen Facebook pagina beginnen als u geen tijd vrij kunt maken om ten minste te reageren op berichten. We zijn ook realistisch. Wat moet u met duizend gekochte likes met niemand van uw doelgroep daartussen? Ga niet op elke aanbieding in, ‘speciaal voor u, de scherpste prijs, wees uw concurrent voor, vandaag beslissen’. Er zijn legio mogelijkheden om uw bedrijf te profileren. Beslis met uw norm – uw identiteit en doelgroep – in het vizier. Daarop houden wij u scherp. Omdat het om U draait.